Hoppa direkt till innehåll

AA information på företaget

På arbetsplatser kan det vara svårt att förstå en alkoholist. Periodvis arbetar han eller hon engagerat, målmedvetet och effektivt, för att en tid senare bli totalt oansvarig, okoncentrerad, stannar hemma och struntar i allt. Varför kan de inte ta sig i kragen och dricka mindre? Problemet är att det är just det de inte kan.
Vet man hur man ska hantera situationen om någon arbetskamrat verkar dricka för mycket? Vågar man över huvud taget säga något? Eller väljer man att låta bli? Detta är ett problem som kan förekomma på alla arbetsplatser förr eller senare. Och vet vi egentligen hur vi bör agera?
AA:s Informationskommitté besöker företag, myndigheter och organisationer och berättar om alkoholism och AA:s väg till en lösning. Vi informerar personalavdelningar, vid chefsmöten, personalmöten och även när speciella problemsituationer uppstår.
En AA-information tar ca 1,5 - 2 timmar beroende på frågor och diskussioner. Vi som genomför informationen är själva nyktra alkoholister som delar med oss av våra erfarenheter, vi gör det helt frivilligt och kostnadsfritt.
Kontakta Informationskommittén för att boka en information: