Hoppa direkt till innehåll

Varför super Kristina?

Hon kan lika gärna heta Lotta, Marcus, Jocke eller vad som helst. Varför dricker hon så mycket att hon förlorar kontrollen? Varför skärper hon sig inte? Varför säger hon att hon ska sluta men super sig lika full nästa helg igen?
För de flesta människor är Kristina ett mysterium, en gåta. Hon drar sig mer och mer undan, isolerar sig, smygdricker och blir mer och mer ångerfull och skamsen. Hon börjar få negativa konsekvenser av sitt drickande.

För oss är hon ingen gåta

Vi berättar gärna, öppet och ärligt, om vår resa in i alkoholismen. Om besattheten, manipulerandet och hur alkoholen kom att styra våra liv mer och mer. Vi berättar vad vi var, vad som hände med oss och var vi nu är. Vi berättar också om vad AA är och inte är, hur det fungerar och om AA:s förslag till tillfrisknande från alkoholism. Och vi öppnar upp för frågor och diskussion i ett ämne som man alltför sällan pratar om, på arbetsplatser, skolor och organisationer.

Kontakta oss, vi kommer gärna

AA Informationskommitté i Norrlöping bildades 2002 och besöker skolor, arbetsplatser, hälsovården, myndigheter, kyrkan, massmedia och andra som är intresserade av att veta mer om hur AA fungerar. Vi berättar vad AA är och inte är och ger exempel på vad det innebär att vara alkoholist och hur tillfrisknandet ser ut.
AA Informationskommitté består av frivilliga AA-medlemmar. Du når oss via
E-post
En typisk AA-information tar ca 1,5 tim. Vi begär ingen ersättning för att vi kommer och informerar.
• Läs mer om Offentlig Information om AA på AA:s officiella webbplats www.aa.se